Νέα εξέλιξη για το Βελούχι ενόψει της χειμερινής περιόδου 2026–2027: σύμφωνα με δημοσίευμα των Ευρυτανικών Νέων της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου, σχήμα Καρπενησιωτών αναλαμβάνει τη λειτουργία και εκμετάλλευση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου.
Είχαν προηγηθεί δύο διαγωνισμοί χωρίς αποτέλεσμα. Η ανάληψη της διαχείρισης επιτρέπει πλέον να προχωρήσει η προετοιμασία του κέντρου για τον χειμώνα, σε έναν προορισμό σημαντικό τόσο για τους χιονοδρόμους όσο και για τις επιχειρήσεις της Ευρυτανίας.
Το ενδιαφέρον στρέφεται στην προετοιμασία
Το ρεπορτάζ τοποθετεί την αναμενόμενη έναρξη λειτουργίας περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου, χωρίς να δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία. Πρόκειται συνεπώς για χρονικό στόχο και όχι για επιβεβαιωμένη ημερομηνία έναρξης της χιονοδρομίας.
Στο σύντομο δημοσίευμα δεν κατονομάζονται οι συμμετέχοντες στο νέο σχήμα ούτε παρουσιάζονται λεπτομέρειες για τους όρους της συμφωνίας και το πρόγραμμα λειτουργίας. Τα Ευρυτανικά Νέα προαναγγέλλουν αναλυτικότερο ρεπορτάζ για την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.
Φωτογραφία αρχείου από τη βιβλιοθήκη του Snow Report — δεν απεικονίζει τις σημερινές συνθήκες.
Πηγή: Ευρυτανικά Νέα — διαβάστε το αρχικό δημοσίευμα.


group
X
instagram